preloader

Ağrısız Kulak ve Piercing Delimi

 Ağrısız Kulak ve Piercing Delimi

Ağrısız Kulak ve Piercing Delimi
Günümüzde hem erkekler hem de kadınlar arasında popüler bir uygulama olan kulak deldirme, pek çok işletme tarafından aktif şekilde sunulmaktadır. Oldukça popüler olan bu uygulamanın artık dışarıdan satın alınan güvensiz cihazlar tarafından evde yapıldığına dahi rastlamak mümkündür. Biz Umut Polikliniği ailesi olarak sağlık sektöründe vermekte olduğumuz çeşitli hizmetlerin yanı sıra ağrısız kulak ve piercing delimi hizmetlerini de en steril ve güvenli şekilde sunuyoruz.
Kulak deldirme ya da vücudun çeşitli yerlerine piercing yaptırmak her ne kadar küçük ve zararsız işlemler olarak görülse de, mutlaka ne yaptığını bilen kişiler tarafından yapılması gerektiğini söylemek gerekir. Öyle ki temizlik açısından zayıf, delme işleminin yapılacağı aletlerin yeterli sterilitede olmaması çeşitli sorunları beraberinde getirebilir.
Kulak deldirme ve piercing delimleri arasında belli başlı farklar olduğunu söylemek mümkündür. Örneğin kulak deldirme işlemi için genellikle küpe tabancası tercih edilmektedir. Yumuşak olan kulak memesi için tabanca ile delim çok daha sağlıklıdır. Fakat durum kıkırdak ve çeşitli piercing delimlerinde değişiklik göstermektedir.

Steril ve Temiz Ortamlarda Güvenli Kulak Deldirme
Kulak ve piercing deldirmek için kullanılan malzemelerin ve ortamın steril olması oldukça önem taşımaktadır. Biz Umut Polikliniği ailesi olarak vermekte olduğumuz tüm sağlık hizmetlerinde aynı hassasiyeti koruyor ve süreci sizler için acısız ve ağrısız bir hale getiriyoruz. Kulak memesi deldirmenin yanı sıra, kulak kıkırdağı için piercing işlemlerinde ani bir tepki yaratarak kıkırdak çatlaması meydana getirebilecek olan küpe tabancası kullanmaktan kaçınıyoruz.
Ağrısız kulak ve piercing delimi için, kullanılacak aletlerin ne kadar steril olması gerektiğinden bahsetmiştik. Bu sayede delme işlemi sonrasında oluşabilecek enfeksiyon ve yara gibi risklerin önüne geçilmektedir. Biz de olabilecek en kısa süre içinde kulak deldirme işlemlerinde en steril ortamlarda hizmet vererek bu gibi ihtimalleri ortadan kaldırıyoruz.

Kulak ve Piercing Deldirme İşlemleri
Ağrısız kulak ve piercing delimi için öncelikle uygulama yapılacak olan bölgenin doğru şekilde uyuşturulması ya da soğutulması gerekmektedir. Soğutma işlemi için uygulama bölgesine anestezik krem ya da sprey uygulanmaktadır. Bu sayede kişilerin hissedeceği acı hafifletilmiş olmaktadır. Kulak memesi deldirmek için yalnızca istenen küpelerin küpe tabancasına geçirilmesi ve işaretlenen bölgeye uygulanması yeterlidir.
Piercing uygulamalarında, normal kulak deldirmeden farklı olarak top tutucu alet gibi ekipmanlar kullanılmaktadır. Kulak tabancasının ani ve hızlı uygulama tarzı vücudun çeşitli yerlerinde tercih edilmemektedir. Bu sayede çok daha rahat ve iyileşme süreci oldukça kısa uygulamalar sunulmaktadır. Siz de ağrısız kulak ve piercing delimi için steril ve güvenli bir firmadan yardım almak istiyorsanız, sizlere memnuniyetle yardımcı olacağız. Sunduğumuz hizmet kapsamı hakkında detaylı bilgi almak için bize telefon numaramızdan ulaşabilir ya da firmamızı bizzat ziyaret edebilirsiniz.

Cevap bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir